به گزارش مشرق به نقل از مهر، علیرضا محجوب عضو فراکسیون اقلیت مجلس و دبیرکل خانه کارگر عصر امروز در چهارمین نشست شورای عمومی دفتر تحکیم وحدت که در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد در پاسخ به سوال خبرنگار مهر که از او پرسید فهرست انتخاباتی خانه کارگر برای انتخابات مجلس نهم چه زمانی اعلام میشود؟ افزود: این تشکل صنفی همواره از کاندیداهای مورد نظر خود حمایت می کند حتی اگر این نامزدها در فهرست نهایی قرار نگیرند.
وی در ادامه به انتقاد از قانون انتخابات پرداخت و گفت: با توجه به قانون انتخابات برخی از کاندیداها نمیتوانند در عرصه انتخابات وارد شوند و فضا برای آنها محدود شده است در صورتی که معتقدم برخی از اقشار و صنوف منجمله جامعه کارگران و کشاورزان باید بتوانند نامزدهای خود را در انتخابات معرفی کنند.
محجوب گفت: از این رو تا کنون فهرست خانه کارگر به اندازه انگشتان یک دست نرسیده است. البته درباره بعضی از فهرستهای انتخاباتی که بناست منتشر شود اظهار نظر میکنیم که یکی از آن فهرستها، فهرست صدای ملت است.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: البته این باعث نمیشود که ما از کاندیداهای اختصاصی خود حمایت نکنیم چرا که همواره بر این باوریم که باید نمایندگانی وارد مجلس شوند که طرفدار مستضعفین و فقرا باشند.
محجوب در ادامه در پاسخ به سئوال یکی از شرکت کنندگان درباره این که چرا خانه کارگر عضو جبهه مردم سالاری نشده است، گفت: خانه کارگر در هیچ جریان و تشکلی ورود پیدا نمیکند. از این رو در این دوره از انتخابات نیز عضو جبهه مردمسالاری نشده است.
عضو فراکسیون اقلیت مجلس در ادامه در خصوص عملکرد مجلس هشتم در حوزه نظارت نیز گفت: مجالس در ادوار گذشته در حوزه نظارت ضعیف عمل کردند و نظارت فقط تشریفاتی شده است و اگر نظارت به صورت جدی دنبال میشد شاهد برخی از تخلفات نمیبودیم.
این فعال سیاسی همچنین در پاسخ به این پرسش که عملکرد داوطلبان در انتخابات 88 را چگونه ارزیابی میکنید، گفت: خانه کارگر پس از انتخابات 22 خرداد نظر قطعی خود را درباره انتخابات اعلام کرد و آن انتخابات را تمام شده تلقی کرده بود ضمن آنکه در اساسنامه این تشکل صنفی بر جایگاه ویژه ولایت فقیه تاکید شده است.
محجوب در بخش دیگری از سخنانش به نقش و جایگاه بالا و والای عدالت در نظام اسلامی اشاره کرد و با بیان اینکه بزرگان دین و امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب همواره بر مقوله عدالت در جامعه تاکید داشته و دارند افزود: البته نباید عدالت را با بخشش در یک راستا معرفی کرد چرا که عدالت اجتماعی هیچگاه با بخشش محقق نمیشود بلکه با قیام به قسط محقق و دیده میشود.
بنا بر این گزارش حجتالاسلام سید محمود وزیری کارشناس مسایل مذهبی با اشاره به اهمیت انتخابات در انقلاب اسلامی در جمع شرکت کنندگان در چهارمین نشست شورای عمومی دفتر تحکیم وحدت گفت: انتخابات در داخل و خارج کشور نقش تاثیرگذار خود را نشان میدهد. انتخابات ارتباط مستحکمی بین جامعه و مسئولین برقرار کرده است. از سوی دیگر باید خاطرنشان کرد که مردم ما در زمان طاغوت از آزادی برخوردار نبودند و این رضاخان و یا محمدرضا بود که برای آنان تعیین تکلیف میکردند.
وی گفت: اگر انتخابات کشورهای بینالمللی به ویژه کشورهای اروپایی را به خوبی رصد کنیم متوجه خواهیم شد که در این کشورها انتقال قدرت فقط بین دو یا سه حزب صورت میگیرد در صورتی که در کشور ما تمامی سلایق و گرایشهای سیاسی میتوانند در انتخابات ورود پیدا کنند.
وزیری خاطرنشان کرد: اگر به گذشته برگردیم و انتخاباتی که در جمهوری اسلامی ایران برگزار شد را مرور کنیم پی میبریم که تمامی سلایق با شعارهای متفاوت وارد صحنه شده بودند و توانستند خود را به مردم عرضه کنند.
این کارشناس مسایل مذهبی انتخابات در پایان سخنانش افزود: انتخابات در ایران نمادی از تنوع سلایق مختلف است.
این گزارش حاکی است در چهارمین نشست شورای عمومی دفتر تحکیم وحدت دانشجویان در قالب تریبونی آزاد به اهمیت انتخابات مجلس نهم پرداختند و از فعالان و تشکلهای دانشجویی خواستند تا حضوری فعالتر در صحنه انتخابات داشته باشند تا از این طریق در جهت روشنگری مردم رسالت خود را به نحو احسن انجام دهند.
شایان ذکر است نشست عمومی دفتر تحکیم وحدت به مدت دو روز در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار میشود که در روز نخست آن سهیلا جلودارزاده، احمد توکلی و علیرضا محجوب از فعالان عرصه انتخابات مجلس نهم حضور یافتند و طی سخنانی جداگانه به تشریح دیدگاههای خود در خصوص انتخابات آینده پرداختند.
همچنین این نشست جمعه 28 بهمن نیز تشکیل خواهد شد و در آن علی مطهری، سعید ابوطالب، قریشی معاون سیاسی نهاد رهبری در دانشگاهها حضور خواهند یافت و به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت.
همچنین فردا در نشست عمومی دفتر تحکیم وحدت از خانواده شهید مصطفی احمدیروشن تقدیر میشود.